tiistai 14. heinäkuuta 2015

Val Suarezin uutuuslaji nykytanssi/partnerointi



Val Suarez on meksikolaissyntyinen nykytanssin taitaja, koreografi ja opettaja. Hän on opettanut mm. Steps on Broadwaylla New Yorkissa, Tukholman tanssikorkeakoulussa ja balettiakatemiassa, Amsterdamin teatterikoulussa ja maan useissa tanssiakatemioissa sekä workshopeissa ympäri maailman.

Val opettaa kaudella 2015–16 opistolla jatko- ja edistyneen tason sekä ammattilaisten nykytanssituntien lisäksi uutuuslajia nykytanssi/partnerointi.

Uutuuslaji partnerointi auttaa samastumaan ja vastaamaan toisen tanssijan energiaan fyysisen kontaktin kautta. Tunnilla opitaan työskentelemään oman kehon painon kanssa suhteessa toisen tanssijan kehon painoon mm. nostojen kautta. Toisen kanssa työskentelyyn ei vaikuta kummankaan lihasvoima, oikeita nostamisen tapoja käydään läpi vaihe vaiheelta. Tunneilla työstetään myös oppilaiden itse luomia lyhyitä tansseja sekä tanssisarjoja, joita yhdistetään pareissa ja ryhmissä liikkumiseen. Parityöskentelyosuus voidaan suorittaa joko samaa tai eri sukupuolta olevan tanssijan kanssa.

Tunnille osallistuminen edellyttää vähintään tason jatko 2 opintoja nyky- tai jazztanssissa.
Tunti tanssitaan tiistaisin klo 19.30 Kasarmitorin studioilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti