tiistai 21. heinäkuuta 2015

Uutuuslajit: Tanssiteatteri ja Tanssiakrobatia




Teatteri-improvisaatio, ilmaisullisuus ja tanssillinen luovuus nousevat pääosaan uudella tanssiteatteritunnilla. Tunnit sopivat kaikille tanssinharrastajille, jotka haluavat päästä hyödyntämään omaa tanssillista luovuuttaan ja kehittämään ilmaisullista rohkeuttaan. Tunnit sisältävät tanssi- ja teatteri-improvisaatioharjoituksia. Mukana on myös kompositiotehtäviä, joissa pääsee testaamaan omia koreografintaitojaan. Liikkeellisiä aineksia ammennetaan niin teatteritanssin, nyky- ja jazztanssin kuin baletinkin maailmasta. Työskentelyn tukena käytetään myös tekstiä, musiikkia, kuvia sekä erilaisia teemoja.

Tanssiteatteritunnit tanssitaan kaudella 2015-16 uudessa Suvilahden toimipisteessä aina torstaisin klo 19.15 ja opettajana toimii Hanna Haartemo. Lue lisää!


Tanssiakrobatia kehittää tanssijan kehonhallintaa ja koordinaatiota sekä parantaa erityisesti keskivartalon ja käsien voimaa. Tunnilla harjoitellaan perusakrobatian elementtejä kuten käsilläseisontaa, kärrynpyöriä, pariakrobatiaa ja tasapainossa sekä offbalancessa toimimista. Tavoitteena on oppia käyttämään näitä elementtejä hyödyksi eri tanssilajeissa sekä varioimaan ja yhdistelemään  akrobatiaa sujuvasti liikesarjoihin tai improvisaatioon.

Tanssiakrobatian opettaja on Mia Jaatinen ja nämä avoimen tunnit järjestetään tiistaisin klo 16.30 Aleksanterin teatterilla. Lue lisää!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti