torstai 2. elokuuta 2012

Kausiesite 12/13

Hei kaikki!

Varmasti osalle on tänään postiluukusta kolahtanut uunituore tanssiopiston kauden 12/13 esite. Sain tänään painosta ensimmäistä kertaa kätösiini esitteen hypisteltäväksi ja hienolta näyttää! Mutta kuten aina, tähänkin on päässyt livahtamaan ainakin yksi painovirhe tuntilistaukseen:

Nuorison baletti Jatko 1 tunti, nro. 12161, Perjantaisin VIH2 toimipisteessä alkaa siis jo klo 1830, eikä klo 18:45 kuten se on esitteeseen laitettu.

Päivitetty: Sinikka Gripenbergin aamutunnit, olivat livahtaveet esitteeseen kaksin kappalein. Eli tuntinumerot: 11230 ja 11231, ovat siis viimevuoden tunteja. Uudet, tämänvuoden tunnit ovat esitteessä listattuna "Pehmeä nykytanssi" otsikon alle numeroilla: 12220 ja 12221.

Päivitetty: Esitteessä Joogatunti on mennyt Pilateksen alle. Eli tunti nro 12623 (esitteessä: avoin taso) on siis joogaa- ei pilatesta. Netissä tiedot oikein, tsekkaa täältä.

Päivitetty: Esibaletti (12474) 5 - 6-v. Malmilla alkamispäivä on esitteessä väärin. Tunti alkaa jo 15.8. (netissä oikein)

Erityisen ylpeä olen myös kauden 12/13  ihanista valokuvista ja upeista malleista jotka muuten kaikki ovat tanssiopiston omia oppilaita. Esitteestä tuttuja naamoja saattaa siis tulla vastaan tanssisaleillamme. :)

Mikäli havaitset yllämainitun lisäksi eroja esitteen ja netin välillä, hyvä ohjesääntö on luottaa nettisivuihimme. Päivitämme tietoja sivustolle päivittäin, joten tieto sivuilla on ajankohtaista. Mikäli mieltäsi kuitenkin askarruttaa jokin kysymys, ota yhteyttä oppilastoimistoomme!

Enää reilu viikko kauden alkuun!
-Johanna/Hto

1 kommentti:

  1. Laitoin kysymyksen jo FB-sivuillekin, mutta sitä kaiketi päivitetään harvemmin kuin tätä blogia, joten laitan kysymyksen tännekin: ovatko nuo pehmeät nykytanssitunnit tarkoitettu vain ns ikinuorille/senioreille vai myös nuoremmille?

    VastaaPoista