maanantai 13. elokuuta 2012

Uuden oppilaan A-B-C

Eilen saatiin polkaistua taas uusi tanssikausi käyntiin! Itselläni ekat treenit takana ja kyllä huomaa että kesällä ei ole pahemmin treenisaleilla aikaansa viettänyt. Noh, luotan että kun kuukausi vaihtuu syyskuuksi alkaa taas jalka nousemaan ja oikeat askelkuviot löytymään. Viime vuodesta kertauksena ajattelin kaivaa esiin muutamia tärkeitä pointteja kauden alkuun liittyen. Nämä lähinnä uusille oppilaillemme huomioitavaksi, mutta kerratkaa toki vanhatkin oppilaat nämä asiat, jos ovat kesän aikana päässeet unohtumaan.
 Hetkinen, mites tää nyt menikään...?

1) Toimipiste. Ennenkuin lähdet tanssitunnillesi, tarkista vielä "toimipaikat" luettelosta osoite, missä tuntisi pidetään. Osa lasten ja nuorten tunneista pidetään elokuussa korvaavassa paikassa, sillä koulujen iltakäyttö alkaa vasta syykuun alussa. Muista siis tarkistaa etukäteen missä tuntisi pidetään! Muistathan myös että osaan studioistamme on ovikoodi, (maininta kunkin paikan kohdalla "toimipaikat" luettelossa) kurkkaa koodi kausiesitteestämme tai soita oppilastoimistoomme: 040 555 7050.

2) Studio. Muista kurkata etukäteen missä studiossa tuntisi pidetään, mm. KAS ja TAT toimipisteissä on useampia studioita. (studiot numeroittain, esim: TAT1, KAS3, jne...)

3) Varaa aikaa ensimmäiselle kerralle. Näin ehdit rauhassa vaihtaa treenivaatteet ja valmistautua tuntiin. Sivujemme info-osiosta löytyy mm. Tanssietiketti ja Varusteet- osio, missä ohjeita asianmukaiseen treenivarustukseen lajeittain.

4) "Apua, en pääse tällä viikolla tunnilleni!" Eipä hätää, muistathan että mikäli sinulla on voimassaoleva ilmoittautuminen, voit hyvittää tunnin itsellesi sopivana ajankohtana. Jos tiedät ettet jonain viikkona pääse tunnillesi, voit hyvittää sen myös etukäteen. Täytä hyvitystuntilappu ja anna se hyvitystunnin opettajalle. Hyvitystuntilappuja löytyy studioista, mutta voit tulostaa sen myös sivuiltamme. Hyvitystunti on myös oiva tilaisuus testata jotain uutta lajia, mutta muistathan katsoa että tuntitaso vastaa taitojasi, eikä tunti ole täynnä.

5) "Olen lähdössä lomalle, enkä pääse kuukauteen tanssitunneille! Enkä ehdi korvata poissaoloja!" Muistathan, että sivuillamme on listattuna kunkin jakson viimeinen mahdollinen peruutuspäivä. Mikäli tiedät ettet pääse osallistumaan jonkin jakson tunneille, muistathan perua sen ajoissa. Katso lista tästä.
Jihuu, tanssin riemua!

Tässä hieman ohjeita joista toivon olevan apua kauden alkaessa. Muistathan ottaa yhteyttä oppilastoimistoomme, jos mieltäsi askarruttaa jokin, tai et saa kysymykseesi vastausta nettisivuiltamme.
Erittäin hyvää alkanutta tanssikautta 12/13 jokaiselle tanssijalle!!
-Johanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti