perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kausi 12-13 on nyt täällä!!

Rakkaat tanssijat siellä laiturinnokassa, riippumatossa, kesälomilla tai töiden ääressä: Ilolla ilmoitan että Opiston 44. toimintavuoden lukkari on nyt netissä! Klikkaa itsesi kauden 12/13 tuntitarjontaan TÄSTÄ!

Tälläkin kaudella tarjolla lajeja nykytanssista breikkiin!

Tarjolla on taas huisinpaljon tunteja, vaikka syksy onkin vielä kaukainen ajatus kannattaa ilmoittautua pikimiten, -sillä etenkin monet lastentunnit sekä  klassisen baletin ja nykytanssin alkeistunnit täyttyvät yleensä pikavauhtia. Syksyllä on ihana palata taas tanssisaleille oppimaan uutta ja tapaamaan vanhoja tanssikavereita- tai mikä parasta löytää kokonaan uusi harrastus tanssitarjonnastamme.
 Lastentanssitunneilla on riemukas meno taattu!

Tule mukaan!
-Johanna (joka odottaa jo innolla elokuussa alkavia tanssituntejaan!)

ps. Kannattaa tsekata myös sivumme Facebookissa! Sinne päivitetään ahkerasti kauden aikana opiston uutisia ja tykkäämällä meistä voit voittaa ilmaiset treenit Kaudelle 12/13 (13.8.2012-2.6.2013, sisältää 3 vapaavalintaista viikkotuntia. Arvonta suoritetaan pe 10.8.2012)

3 kommenttia:

  1. Oletko aikeissa lisätä lukijapalkkia tähän blogiin? Voisi seurata milloin postaat. Olisi mukava liittyä tähän ihanaan blogiin. ;)
    T: Helsingin Tanssiopiston oppilas :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Lukijapalkki nyt lisätty! :)

    -Johanna/hto

    VastaaPoista