maanantai 4. kesäkuuta 2012

Näytökset nyt tanssittu ja kesä voi alkaa!

Hyvää alkanutta kesäkautta kaikille tanssijoille! Monta upeaa näytöstä on nyt takanapäin. Toukokuussa ahkeroitiin kahtena viikonloppuna SYKissä, yhteensä 8ssa näytöksessä. Tunnelma oli upea ja suurkiitokset vielä kaikille, erityisesti upeille esiintyjille! Kevätnäytösten kuvasatoa voit katsella enemmän Facebook sivujemme kevätnäytösalbumista.



Aikuisryhmät saivat myös oman näytöksensä, joka pidettiin jälleen tänä vuonna Stoassa, 30.5. keskiviikkona. Iltaan mahtui monta näyttävää numeroa ja pääsi allekirjoittanutkin ekaa kertaa 15 vuoteen lavalle! Nyt ymmärrän kuinka paljon esiintyjiä jännittää! Suuret kiitokset myös tästä näytöksestä kaikille mukanaolleille. Myös tästä näytöksestä muutama foto näytillä Aikuisnäytös albumissa Facebookissa!

 Milena Urmaksen omat ryhmät esiintyivät vielä keväisen näytösrumban viimeisinä eilen Kasarmitorin studiossa järjestettävässä jokavuotuisessa Milenan ryhmien pienessä, intiimissä näytöksessä. Upea tunnelma, Kiitokset Milenalle! 

Kesäkauden ensimmäinen päivä on tänään! Käytä kesä hyödyksi ja kokeile uutta lajia, tai petraa taitojasi tiiviskursseilla! Tarjolla myös leirejä ja viikkotunteja monessa lajissa ja tasossa, tule mukaan ja tanssi kanssamme kesä 2012!

Kauden 12-13 valmistelu on meillä kovassa vauhdissa ja seuraavan kauden tunnit tulevat sivuille Heinäkuussa 2012! Ilmoitamme päivityksestä välittömästi mm. Facebokin kautta, joten nyt kannattaa tykätä, niin saat tiedon tunneista ensimmäisten joukossa. Lisäksi arvomme jälleen ilmaiset tanssitunnit (3krt/vk) koko ensi kaudeksi kaikkien tykkääjien kesken.

 -Johanna/hto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti