maanantai 28. marraskuuta 2011

Joulunajan tiiviskurssit!

Mitä tekis joululomalla...? No mikäs sen parempi tapa käyttää joululoma, kuin tanssien! Opisto tarjoaa klassisen baletin ja showtanssin tiiviskursseja. Baletista on tarjolla peruskurssi, joka ei edellytä aikaisempia opintoja, joten mukaan voi tulla vaikkei omaisi minkäänlaista tanssitaustaa. Kurssia opettaa Emmi Kallioniemi, ohessa hänen terveisensä tiiviskurssiin liittyen:

"Balettitunneilla käydään läpi klassisen baletin alkeistason liikemateriaalia balettitangon äärellä sekä tehdään keskilattia- ja hyppyharjoituksia. Harjoittelemme muun muassa vartalon sekä käsien oikeaa asentoa, jalkojen aukikiertoa ja vartalon oikeaa linjausta. Tunneilla työstetään myös musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Varusteiksi sopivat vartalonmyötäiset treenivaatteet sekä balettitossut tai sukat. Klassinen baletti sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta; se tarjoaa elämyksiä sekä opettaa ryhdikkääseen ja sulavaan liikkumiseen!"

Terveisin, Emmi
 Kuva: Janne Savon

Joululomalla on mahdollisuus myös tutustus Showtanssiin! Tarjolla on peruskurssi, joka ei edellytä aikaisempia opintoja, ja jatkokurssi mikä tarkoitettu showtanssia aiemmin harrastaneille.
Showtanssi on menevä ja monipuolinen tanssilaji, joka sisältää aineksia esim. street-, disco-, jazz- ja latinalaisista tansseista. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, lihaskunto ja tekniikkaharjoituksia sekä erilaisia tanssisarjoja. Tunneilla käytetään usein hetken trendikkäintä musiikkia. Showtiivareita tulee opettamaan Wilma-Emilia Kuosa.

Showtanssimeininkiä vuodelta 2010, Kuva: Janne Savon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti