perjantai 8. toukokuuta 2015

Lapväärtin tanssileirit kesä- ja elokuussa 2015




Jo 15. kertaa järjestettävillä monipuolisilla Lapväärtin tanssileireillä tanssitaan, pidetään hauskaa, hiotaan omia tanssitaitoja ja nautitaan ihanasta luonnosta Kristiinankaupungin kupeessa.

Kesäkuun leiri järjestetään 10.6.–16.6. (ke-ti) ja elokuun leiri 1.8.–7.8. (la-pe). (Kesäkuun leiri on täynnä)

Lapväärtin tanssileireille voivat osallistua 10–18-vuotiaat nuoret, jotka ovat harrastaneet klassista balettia tai nykytanssia vähintään kaksi vuotta. Oppilaat jaetaan leirillä kahteen ryhmään taitojen ja tanssikokemuksen perusteella.



Lapväärtin kansanopistolla järjestettävien leirien päivittäiseen ohjelmaan sisältyy opetusta 6 h/päivä,
josta 90 min on klassista balettia ja 90 min nykytanssia. Lisäksi ohjelmassa on balettiohjelmiston harjoittelua, improvisaatiota sekä kehontuntemusta ja tanssitietoutta. Tuntien jälkeen on hyvää aikaa tutustua tanssikavereihin ja viettää aikaa rennosti yhdessä.

Oppilaat valmistavat leirin aikana opettajiensa johdolla koreografian, joka esitetään syksyllä 2015 opiston laajan koulutuksen näytöksessä. Leirin opettajina toimivat opiston tutut opettajat: kesäkuussa Noora Kuurne (baletti) ja Mari Koponen (nykytanssi, improvisaatio), sekä elokuussa Laura Yrttimaa (baletti) ja Heini Tuoresmäki (nykytanssi, improvisaatio).


Leirimaksu 345 € sisältää opetuksen ja muun ohjelman, majoituksen 2-4 hengen huoneissa, runsaat ja maukkaat ateriat, grilli-illan sekä leirikoreografian harjoitukset syksyllä Helsingissä. Matkat eivät sisälly hintaan.

Leirille matkataan tilausbussilla yhdessä opettajien kanssa. Matkan hinta määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan.

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 40 ensimmäistä (20 oppilasta/tasoryhmä).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti