torstai 28. toukokuuta 2015

Helsingin tanssiopiston kevätjuhlanäytökset 16.–17.5. ja 22.–24.5.



Tanssiopiston lukuvuosi huipentui yhdeksään kevätjuhlanäytökseen, jotka järjestettiin kahtena viikonloppuna 16.–17.5. ja 22.–24.5. Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun näyttämöllä pääsivät taitojaan esittämään monen tanssilajin eri-ikäiset oppilaat. Nuorimmat esiintyjät olivat iältään 1-2-vuotiaita ja vanhimmat jo eläkeikäisiä. Tämä kertoo, että tanssia voi läpi koko elämän.

Näytökset tarjosivat innostuneelle yleisölle upeita hetkiä tanssiesitysten parissa ja tanssijoille ainutlaatuisen kokemuksen esiintymisestä asuineen ja valoineen. Ennen näytöstä käytävillä leijaili hiuslakan tuoksu ja luokissa kävi vallaton valmistautumisen kuhina.

Sunnuntaina 24.5. opisto jakoi kolmelle erikoiskoulutusluokan oppilaalle kannustuspalkinnot tanssiopintoja varten. Kira Hillille myönnettiin 500 euron, Sampo Lavoselle 200 euron ja Sini Ruohomäelle 100 euron stipendi.

Sini Ruohomäki, Sampo Lavonen, Kira Hilli ja tanssiopiston rehtori Leila Sillantaka

Näissä näytöksissä syventävien opintojen päättötyön suoritti kuusi oppilasta. Carola Jäderholm oli valmistanut itselleen koreografian Itseni vanki. Meiju Aalto-Setälä, Hanna Haurinen ja Suvi Kangas tanssivat Laura Poikolaisen valmistaman teoksen Arwen´s vigil. Omat soolokoreografiat olivat kevään aikana tehneet myös Roosa Nirhamo ja Elisa Seppänen. Roosan esitys oli nimeltään Tyhjän pelon tila ja Elisa tanssi koreografian Quo vadis. 

Lämpimät onnittelut päättötyön suorittaneille!
Arwen´s vigilin tanssijat
 


Elisa Seppänen juuri ennen h-hetkeä

Isot kiitokset onnistuneista näytöksistä kaikille esiintyjille, opettajille, harjoittajille sekä SYK:n henkilökunnalle. Kiitos myös yleisölle, joka palkitsi ihanat tanssijat muhkein aplodein.


Noora Kuurneen Ruukkutanssin tytöt lämmittelemässä

Afrikan aamut esityksen tytöt valmistautumassa Tarun kanssa

Wilma-Emilia Kuosan oppilaat harjoittelemassa esitystään Cabaret

Marjut Jaatisen nykytanssin jatko 2 oppilaat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti