perjantai 22. toukokuuta 2015

Huolla keho kuntoon kesän tiiviskursseilla!


 
Kesäkuussa 1.6.–18.6. järjestetään Taiteen talolla Hakaniemessa kolme viikkoa kestävät pilateksen perus- ja jatkokurssit.

Peruskurssi: ma, ti, ke, to klo 17.30–18.30, kurssimaksu 114 €.
Jatkokurssi: ma, ti, ke, to klo 18.30–19.45, kurssimaksu 129 €.

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jolla vahvistetaan syviä tukilihaksia, kehitetään hengitystekniikkaa ja harjoitellaan ergonomista kehonkäyttöä. Pilates sopii kaikille ikään ja liikuntakokemukseen katsomatta ja on erinomaista oheisharjoittelua tanssijoille.

Opettajana toimii Hely Järvinen. Opistossa kesällä vieraileva pilatesopettaja Hely ohjaa pilatesta päätoimisesti ja lisäkouluttautuu jatkuvasti. Helyn tavoitteena on auttaa oppilaita ymmärtämään oman kehon optimaalista fysiologista toimintaa, jotta jokainen voisi tuntea mitä esimerkiksi ovat syvät lihakset, mistä liike lähtee ja kuinka hengitys vaikuttaa tähän kaikkeen. Näistä perusasioista syntyvät haastavat harjoitukset, mutta samalla myös liikkumisen turvallisuus, helppous ja ilo.


Kesäkuussa 1.6.–18.6. järjestetään myös kolme viikkoa kestävä joogan peruskurssi, tunnit
ma, ti, ke, to klo 18.45–20.00. Kurssimaksu on 129 € ja myös tämä kurssi järjestetään Taiteen talolla.

Jooga tähtää kehon ja mielen harjoittamiseen, ja on hyvää kehonhuoltoharjoitusta tanssijoille. Opettajana toimii tanssipedagogi Ann-Sofi Kyrklund. Joogaopetuksessa hän noudattaa kuuluisan gurun B.K.S. Iyengarin oppeja. Asanaharjoitukset tehdään huolellisesti, jotta kehon oikeat linjaukset löytyisivät. Ann-Sofi on suorittanut Iyengar joogan opettajakoulutuksen sertifikaattikokeen ja jatkaa edelleen opiskeluaan.


Muista myös pilateksen perus- ja jatkokurssi loppukesästä 27.7.–7.8.!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti