keskiviikko 27. elokuuta 2014

Poikien ja miesten omat tanssitunnit




Helsingin tanssiopistossa on myös omia tunteja vain pojille ja miehille.  Näillä vauhdikkailla ja energisillä tunneilla tanssia opitaan rennosti poikaporukassa!

 ---
Poikien nykytanssitunnit ovat jo alkaneet, mutta vielä ehtii hyvin osallistumaan. Tunnit suunnitellaan poikien maailmasta kumpuavien mielikuvien kautta. Pojat oppivat tanssin tekniikan lisäksi kehonhuoltoon liittyviä asioita sekä erilaisia akrobaattisia liikkumistapoja.

6-8-vuotiaitten poikien alkeet 1-2 tanssitaan tiistaisin klo 17.45 Kasarmitorin studioilla. 7-9-vuotiaiden jatko 1 tunti on perjantaisin klo 17.30 Aleksanterin teatterilla ja jatko 3 tunti 10-12-vuotiaille maanantaisin klo 16.15 Kasarmitorin studioilla.

Alkeistuntien opettaja on aina aurinkoinen Tiia Hämäläinen ja jatkotuntien opettaja reipas ja innostava Mari Koponen.

 ---
Tänä syksynä alkanut uusi laji poikien tempputanssi on jo herättänyt suurta innostusta! Lauantain aamupäivän molemmat tunnit ovat jo täynnä, mutta lauantain klo 9.45 4-5-vuotiaiden tunnille on vielä muutamia paikkoja. Ilmoittaudu pian!

Tempputanssi on pojille suunnattu vauhdikas laji, jossa tanssitaan, temppuillaan ja leikitään välillä breikkaajaa. Tunnilla tehdään paljon rytmiharjoitteita ja tasapainoilua. Tunnin liikekieli on katutansseista tuttua. Opettajan Annika Kasti.

 ---
Miesten omat nykytanssitunnit ovat täynnä energiaa, rempseää menoa ja huumoria, eikä niillä kysytä ikää tai taitotasoa. Lähtökohtaisesti on kuitenkin etua, jos erottaa oikean jalan vasemmasta. Ryhmän mahtavat ja latautuneet esitykset opiston näytöksissä ovat nostaneet tunnelman kattoon.

Uusi alkeistunti tanssitaan aina keskiviikkoisin klo 19.00 Vilhonvuorenkadun studioilla, ja avoin jatkotason tunti torstaisin klo 19.45 Taiteen talolla. Molemmat tunnit opettaa Elli Laukkanen.



Toki kaikki pojat ja miehet ovat tervetulleita kaikille muillekin opiston tunneille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti