sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Lasten ja nuorten kesän 2014 ohjelma




Kesällä on tarjolla tiiviskursseja myös 1-8-vuotiaille. Kesäkuussa 2.–19.6. järjestetään Aleksanterin teatterilla taaperotanssiin (1-2 v.), tanssileikin (3-4 v.), esibaletin (4-5 v.) ja klassisen baletin (6-8 v.) peruskurssit. Opettajana toimii Wilma Mehtonen-Laiho.

Heinäkuussa 28.7.–8.8. on ohjelmassa esibaletin ja klassisen baletin peruskurssit Kasarmitorin studioilla, opettajana Nadja Theodoropoulos.

Lasten tiiviskurssit järjestetään iltaisin, kurssista riippuen 2-4 kertaa viikossa. 
Kurssien hinnat ovat 63,00–76,50 €. 

Lue lisää lasten kursseista!



Kesällä löytyy ohjelmaa myös perheen nuorisolle:

Break dancea aloittelijoille! Heinä-elokuun vaihteessa järjestettävälle peruskurssille voivat osallistua nuoret alkaen 10 vuotta. Kurssilla opettaa Matti Keipi.

Klassisen baletin tiiviskurssi alkaen 13-vuotiaille, alkaen tasosta jatko 1 järjestetään 9.6.–13.6.  Kasarmitorin studioilla ja opettajan on Wilma Mehtonen-Laiho.

Monipuoliset showtanssin tiiviskurssit alkaen 12-vuotiaille järjestetään kesäkuussa. Peruskurssin opettajina toimivat Tea Huovinen ja Carmen Kekki ja jatkokurssin opettajana Wilma Mehtonen-Laiho.

Stepin jatkokurssi vähintään vuoden treenanneille 9-14-vuotiaille järjestetään kesäkuun alussa Kasarmitorin studioilla.  Kurssin opettajana Ann-Sofi Kyrklund.



Perheen nuoret voivat osallistua myös kesän leireille kaupungissa ja maaseudulla:

Nelipäiväiset Tanssikaruselli päiväleirit Taiteen talolla sopivat 8-11-vuotiaille lapsille, joilla on kokemusta jostain tanssilajista. Tanssikaruselleja järjestetään kesäkuussa ja elokuussa.

Suosittu, perinteinen Lapväärtin leiri järjestetään myös sekä kesäkuussa että elokuussa. Leirille voivat ilmoittautua 10-18-vuotiaat nuoret ja teinit, jotka ovat harrastaneet klassista balettia tai nykytanssia vähintään kaksi vuotta. (Oppilaat jaetaan leirillä kahteen ryhmään taitojen ja tanssikokemuksen perusteella.)


Ilmoittaudu nyt ja varmista kurssi- tai leiripaikka lapsellesi kesäksi!


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti