sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kesän 2014 uutuus tiiviskurssit: voimaannuttava tanssi, kontakti-improvisaatio ja reggaeton



Voimaannuttavan tanssin peruskurssi 2.6.–6.6. 2014
Voimaannuttavan tanssin kurssilla etsitään positiivisia voimavaroja omasta kehosta ja luovasta ilmaisusta. Lisäksi tutustutaan mm. hengitys- ja stressinhallintaharjoituksiin harjoittelemalla tietoista läsnäoloa, tässä ja nyt -hetkessä olemista (mindfulness). Harjoitusten avulla on mahdollisuus vähentää stressin ja negatiivisten tunteiden herättämiä kehollisia ja mielellisiä kokemuksia ja näin saada lisää voimavaroja omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Kurssi on suunnattu aikuisille eikä edellytä aiempaa tanssikokemusta.



Kontakti-improvisaation tiiviskurssi 2.6.–19.6.2014
Kontakti-improvisaatio on tanssin ja liikkeen muoto, joka tutkiskelee leikkisästi painovoiman, liikesuunnan, vaivattomuuden ja spontaaniuden käsitteitä tanssijoiden kesken. Liike voi vaihdella hitaasta ja mietiskelevästä aina energiseen ja villiin. Tunneilla tutustutaan lajin olennaisiin perustekniikkoihin ja lähestymistapoihin, jotka syventävät yhdessä synnytetyn liikkeen ymmärtämistä. Harjoituksia tehdään ryhmissä, pareissa ja soolona. Kontakti-improvisaatio opettaa luottamaan kehon älykkyyteen. Se kehittää luovuutta, spontaaniutta ja fyysisiä taitoja.

Sopii kaikentasoisille. Myös aloittelijat ovat lämpimästi tervetulleita!
Opettajana Ilona Kenova
 

Reggeatonin peruskurssi ja jatkokurssi 2.6.–13.6.2014
Reggaeton on saanut vaikutteita niin Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssilajeista kuten dancehallista, hiphopista ja afrosta. Se on ehdottomasti yksi tämän hetken suosituimpia tansseja ja musiikkityylejä klubeilla. Reggaetonissa käytetään koko vartaloa, mutta erityisesti rintakehä, olkapäät ja lantio liikkuvat. Näillä kursseilla opit ”sheikkaamaan” takuuvarmasti!

Opettajana Satu Sulonen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti