torstai 6. maaliskuuta 2014

Kesän 2014 ohjelma on julkaistu!





Kesällä 2014 Helsingin tanssiopiston ohjelmassa on viikkotunteja, leirejä ja tiiviskursseja. Kesäkausi tarjoaa mainion tilaisuuden syventää tanssiopintoja, aloittaa uusi harrastus tai nauttia elämyksellisestä tanssileireistä kaupungissa tai maaseudulla.

Kun ilmoittaudut tunneille, tiiviskurssille tai leirille 14.5. mennessä, osallistut vapaavalintaisen tiiviskurssin arvontaan!

Opiston kesäohjelmassa on yli 50 tiiviskurssia eritasoisille tanssijoille.  4 päivän-3 viikon mittaisilla perus- tai jatkokursseilla pääset tutustumaan uuteen lajiin, tai voit syventää tanssiopintojasi yli 20 eri lajissa!

Kesän viikkolukujärjestyksessä on tarjolla balettia, flamencoa, jazztanssia ja nykytanssia koko kesän ajan 2.6.–10.8.2014.

Aikuisoppilaat ilmoittautuvat kesäksi tasolle, jolla ovat olleet lukuvuonna 2013–14. Poikkeuksen tekevät alkeet 1 -tason oppilaat, jotka ilmoittautuvat tasolle alkeet 2. Teinit ilmoittautuvat yhtä tasoa lukuvuoden 2013–14 tuntejaan alemmalle tasolle, esim. jatko 1 tasolla opiskelleet ilmoittautuvat kesäksi tasolle alkeet 2. Muistathan, että kesällä voit ilmoittautua myös osajaksolle, omien aikataulujesi mukaan!


Myös lapsille löytyy ohjelmaa kesällä. 2-3 viikon tiiviskurssit 1-8-vuotiaille lapsille järjestetään Aleksanterin teatterilla ja Kasarmitorin studioilla. Nuorisolle on tarjolla tiiviskursseja Kasarmitorin studioilla: Steppiä 9-14-vuotiaille, balettia alk. 13-vuotiaille, showtanssia alk. 12-vuotiaille ja breikkiä alk. 10-vuotiaille. Ilmoittaudu nyt, sillä nämä paikat menevät nopeasti!


Kesällä pääsee nauttimaan myös monipuolisista tanssileireistä niin kaupungissa kuin maaseudullakin:

  • Nykytanssin kaupunkileiri aikuisille ja teineille alk. 14 v. alkaa kesäkuun 23. päivä.
  • Showtanssin kaupunkileiri teineille alk. 13 v. järjestetään 4.–8.8.2014.
  • Sammatin tanssileiri kokoaa yhteen klassisen baletin aktiiviharrastajat ja ammattilaiset loppukesästä 25.7.–2.8.2014.
  • Lapväärtin kesäleirit 10–18-vuotiaille kesä- että elokuussa.
  • Myös Tanssikarusellit 8-11-vuotiaille järjestetään sekä kesä- että elokuussa.


Leirien monipuoliset päiväohjelmat, innostavat opettajat sekä uudet tanssikaverit takaavat antoisat ja elämyksiä tarjoavat leiriviikot kaikille osallistujille!

Sammatin kesäleiriläiset 2013 (Kuva: Susanna Reitamo)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti