tiistai 26. marraskuuta 2013

Talven hauskin viikko!




Useat sadat lapset ja nuoret ovat osallistuneet menneinä kesinä ja talvilomilla tanssiopiston suosituille Tanssikaruselli päiväleireille. Leiriläisille on jäänyt iloisia muistoja ja kokemuksia, uusia ystäviä sekä taitoja, jotka ovat johdattaneet lukuisia nuoria tanssiharrastuksen pariin. Leirin jälkeen on aloitettu mm. klassisen baletin, stepin ja showtanssin opiskelu.

Nyt, ensimmäistä kertaa, nelipäiväinen tanssileiri järjestetään myös joululomalla!

Vuodenvaihteen Tanssikaruselli järjestetään 30.12.2013–3.1.2014: ma-ti ja to-pe klo 9.00–16.15. Lapsen voi tuoda aamulla leirille jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirille voivat ilmoittautua 8-11-vuotiaat lapset, joilla on aikaisempaa tanssikokemusta jossakin lajissa.

Tanssikarusellin ohjelmaan kuuluvat baletti, nykytanssi, steppi, showtanssi, improvisaatio, omat tanssikokeilut ja venyttely. Päivän aikana ehditään myös tutustua paremmin leirikavereihin leikin keinoin.  

Opettajina toimivat
Nykytanssi: Elli Laukkanen
Showtanssi: Tea Huovinen

Leirit järjestetään Taiteen talolla, Kaikukatu 4, ja kurssin numero on 13810. Leirin hinta 180 € sisältää päivittäisen lämpimän lounaan. Steppikengät saa tarvittaessa lainaksi opistolta.
 

Tanssikaruselli-leiri on myös varmasti mieleinen joululahja nuorelle. Kun ilmoittaudut leirille nettisivuillamme, voit tilata oppilastoimistosta veloituksetta kauniin lahjakortin lahjan saajaa varten. 

Jos joululoman leirin aikataulut eivät sovi perheelle, voit ilmoittautua ja tilata lahjakortin myös talviloman Tanssikaruselliin 17.2.–20.2.2014!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti