maanantai 4. helmikuuta 2013

Pro Dance -yhdistyksen stipendi Jane Spackmanille



 Jane Spackman

Tanssia tukeva Pro Dance -yhdistys järjesti perinteisen vuotuisen tanssigaalansa sunnuntaina 3.2.2013 Aleksanterin teatterissa. Salin täysi yleisöä seurasi pääkaupunkiseudun eri tanssitahojen numeroista koostuvaa ohjelmaa, jossa myös Helsingin tanssiopisto oli mukana kolmella ryhmänumerolla.

1972 perustettu Pro Dance -yhdistys jakaa vuosittain stipendejä tanssitaiteen edistämiseksi. Yhdistyksen puheenjohtaja Anita Remitz luovutti perinteisen pedagogistipendin Helsingin tanssiopiston klassisen baletin opettajalle Jane Spackmanille. Janen lisäksi tunnustuksen sai viisi aktiivitanssijaa sekä Kansallisbaletin taiteellinen johtaja Kenneth Greve baletistaan Lumikuningatar.

Jane Spackman on toiminut Helsingin tanssiopiston balettiopettajana vuodesta 1990. Jane on tehnyt merkittävän työn ennen kaikkea aikuisopiskelijoiden parissa. Hänen joustava ja joviaali suhtautumisensa heihin on ihailtavaa. Jane on myös rohkeasti harjoittanut perinteisten klassisten balettien ryhmänumeroita edistyneimmille aikuisoppilaille repertuaaritunneillaan ja toimiesssaan opettajana Sammatin kesäleireillä. Eipä ihme, että monista hänen oppilaistaan on tullut vannoutuneita baletin ystäviä myös treenaussalin ulkopuolella.

Onnittelemme Janea ansaitusta tunnustuksesta!

2 kommenttia:

  1. onnea!! :)
    Jane on yksi tanssiopiston parhaita tanssinopettajia :)
    Tuli palkinto ihan oikealle henkilölle :)

    VastaaPoista
  2. Onnea!
    Mihin aikaan keväästä tulee kesäohjelma?

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista