maanantai 25. helmikuuta 2013

Helsingin tanssiopisto menestyi Berliinin Tanzolymp-kilpailussa



Berliinin ”valloittajat” Anna Westerholm, Ruusa Vuori, Kira Hilli, tanssiopettaja Stanislav Belyaevsky, Julia Holmén ja Nasa Abibo Baptista Baldé.

Helsingin tanssiopiston ylimmän erikoiskoulutusluokan viisi oppilasta Nasa Abibo Baptista Baldé, Kira Hilli, Julia Holmén, Ruusa Vuori ja Anna Westerholm osallistuivat viime viikolla 17.–21.2.2013 järjestettyyn, kansainväliseen Tanzolymp-kilpailuun Berliinissä. Kukin kilpailija esitti kaksi klassista variaatiota arvovaltaisen ja laajan juryn edessä. Viisikko edusti Suomea ja tanssiopistoa tyylikkäästi. Kaikki tytöt onnistuivat erinomaisesti variaatioissaan yltäen tähän asti parhaaseen suoritukseensa. Anna Westerholm saavutti 3. ja Kira Hilli 4. palkintosijan 13–15-vuotiaiden ikäsarjassa. Tytöt valmensivat kilpailuihin opiston ylimmän luokan klassisen baletin opettajat Maj-Lis Rajala ja Stanislaus Beljajevsky.

Tanzolymp on Euroopan suurin tanssifestivaali ja se järjestettiin nyt kymmenettä kertaa. Joka vuosi yli 1000 tanssijaa 40 eri maasta osallistuu tähän nuorten tanssijoiden festivaaliin, jossa kilpaillaan sekä soolo- että ryhmäkategorioissa ja useissa eri tanssilajeissa. Viikko kului oman kilpailun lisäksi muiden suorituksia seuraamalla sekä workshp-tunneille osallistuen. Matka antoi varmasti kaikille roppakaupalla hienoja kokemuksia ja itsevarmuutta

Onnittelut kaikille viidelle osallistuneelle!


Kira Hilli tanssi Berliinissä variaation baletista Esmeralda.

Anna Westerholm tanssi variaation baletista Paquita.

Varusteet kulkivat mukana Berliinissä.


Lisää kuvia Stanislav Belyaevskyn oppilaiden Facebook-sivulla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti