perjantai 1. helmikuuta 2013

Helmikuu alkaa flamencon tahtiin!




Mitäpä jos aloittaisit helmikuussa flamenco harrastuksen?
Taiteen talolla Sörnäisten rantatien ja Hämeentien kupeessa on juuri alkanut perjantaisin klo 16.30 uusi alkeiskurssi, johon mahtuu vielä mukaan.

Tunteja on tarjolla myös jo aiemmin flamencoa harrastaneille sekä edistyneille Kasarmitolla, Sörnäisissä sekä Taiteen talolla. Katso aikuisten ja nuorten flamencotunnit nettisivuiltamme! 

Tanssiopiston alkeistason tunneilla tutustutaan mm. flamencotanssin jalkatyöskentelyyn, käsien liikkeisiin, vartalon hallintaan sekä flamencorytmeihin. Jatko- ja edistyneiden tasoilla treenataan tekniikkaharjoitusten lisäksi pidempiä koreografioita sekä tutustutaan erilaisten välineiden, kuten viuhka, huivi, keppi ja laahushame, käyttöön.

Flamenco on Andalusiassa kehittynyt espanjalainen musiikki- ja tanssilaji. Sen juuret ulottuvat aina 1700-luvulle, moniin eri kulttuuriperimiin. Flamenco-sanan alkuperästä on useita teorioita. Yhden fonetiikkaan perustuvan teorian mukaan flamenco tulee sanasta ”flamancia”, jonka perusta on taas sanassa ”flam”; liekki. Tule kokeilemaan tätä tulista lajia, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti