maanantai 24. elokuuta 2015

Uusi nykytanssin alkeistunti aikuisille alkaa 11.9.




Vielä ehdit aloittamaan nykytanssin opinnot tänä syksynä! Perjantaina 11.9. alkaa Aleksanterin teatterilla aikuisten ja teinien alkeet 1 tason nykytanssitunti. Tunti tanssitaan aina perjantaisin klo 17.30-18.30 Aleksanterin teatterin Laulusalissa. Tervetuloa mukaan, ennakkotaitoja ei tarvitse olla, innostus tanssiin riittää!

Tunnin opettajana toimii uusi vahvistus opiston opettajakunnassa, Taija Sipola. Taijan tunneilla perehdytään nykytanssille ominaisten piirteiden kautta pysty- ja lattiatekniikkaan. Opetuksessa keskitytään liikkeiden virtaavuuden, dynaamisuuden ja musiikillisen ajoituksen kehittymiseen, sekä tutustutaan pyörähdysten ja hyppyjen perustekniikkaan. Ketteryys, voima ja venyvyys lisääntyvät tanssinilon lomassa.

Taija Sipola on valmistunut tanssiopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta. Ennen tanssinopettajaopintoja hän valmistui tanssijaksi Tampereen konservatorion kansantanssin koulutusohjelmasta 2011. Opettajana Taija pyrkii kannustamaan oppilaitaan ja saamaan heidän sisäiset voimavaransa käyttöön. Tunneilla on tarkoitus nauttia tanssin ilosta, heittäytyä tekemiseen, kehittyä rennon vakavalla mielellä, pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla!

Ilmoittaudu tunnille!

Voit ilmoittautua mukaan myös elokuussa alkaneille nykytanssin alkeet 1 tunneille. Vapaata on vielä tiistain klo 20.00 tunneilla ja torstain klo 9.30 tunneilla. Molemmat tunnit tanssitaan Taiteen talon studioilla Hakaniemessä. Lue lisää nettisivuiltamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti