tiistai 4. elokuuta 2015

Koetanssit workshopryhmään ja JazzAttack muodostelmaan


Koetanssit Helsingin tanssiopiston teinien workshopryhmään sekä JazzAttack muodostelmaan järjestetään elokuussa, workshopryhmän näytetunti ke 19.8.2015 ja JazzAttackin koetanssi su 30.8.2015.

Teinien workshopryhmän tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus syventää nykytanssin osaamistaan ja ehkä jopa orientoitua ammatilliseen suuntaan. Ryhmä esiintyy opiston näytöksissä keväisin ja syksyisin useamman kerran sekä pyrkii osallistumaan vuosittain johonkin maamme tanssikatselmuksista. Ryhmää tulee vetämään kaudella 2015-16 amerikkalais-meksikolainen opettaja Val Suarez.

Val’n opettamat tekniikkatunnit järjestetään perjantaisin ja repertuaaritunnit lauantaisin. Tämän lisäksi ryhmäläisten edellytetään osallistuvan vähintään yhdelle muulle opiston viikkotunnille oman valintansa mukaisesti. Treenauspaketin (tekniikkatunti, repertuaaritunti ja yksi omavalintainen tunti opiston tarjonnasta) tarjoamme workshopryhmän jäsenille tukihintaan 100 €/ 4 viikkoa.

Näytetunti ryhmään pyrkimiseksi järjestetään keskiviikkona 19.8.2015 klo 18.15-19.30 salissa TAT 1 (Taiteen talo, Kaikukatu 4, pyydä ovikoodi oppilastoimistosta). Tunnille voivat osallistua 2001 tai sitä aikaisemmin syntyneet oppilaat, jotka ovat treenanneet joitakin tanssilajia vähintään kolmen vuoden ajan. Näytetunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Oppilaiden edellytetään lämmittelevän itse ennen tunnin alkua, sillä tunti sisältää vain lyhennetyn lämmittelyosuuden.



Wilma-Emilia Kuosan luotsaaman JazzAttack-muodostelmaryhmän kolmas toimintavuosi käynnistyy syksyllä Helsingin tanssiopistolla. JazzAttack show- ja jazzmuodostelmaryhmä treenaa tavoitteellisesti kohti tanssikatselmuksia ja SM-kisoja kilpaillakseen 16-30 v. muodostelmaryhmien sarjassa.

JazzAttackin viikoittainen yhteinen tanssitunti on lyrical jazz -tunti la klo 15.30 salissa. JazzAttackin omat treenit ovat lauantaisin klo 17.15–19.15 ja sunnuntaisin 18.00–20.00, jolloin harjoitellaan koreografiaa esiintymisiä varten. Sivuaineena JazzAttackiläiset pääsevät opiskelemaan sirkusakrobatiaa.

JazzAttack koetanssi järjestetään sunnuntaina 30.8. klo 18.00-20.00 Kampin studiossa KAMP1 (Salomonkatu 17, 2 krs., käynti Fredrikinkadun puolelta. Pyydä ovikoodi oppilastoimistosta). Koetanssiin voivat osallistua 2000 tai aiemmin syntyneet oppilaat, alkaen tasosta jatko 1 (väh. 1,5 v. treenaus). Kokemus jazz-, nyky- sekä showtanssista, että klassisesta baletista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Osallistujat voivat lämmitellä salissa KAMP3 alk. klo 16.30. Koetanssiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoa muodostelmasta ja hakuedellytyksistä saa Facebook-ryhmästä Wilma-Emilia Kuosa Moves tai wilma.emilia@gmail.com.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti