tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kesän 2015 ohjelma on julkaistu!





Ensi kesän 2015 tiiviskurssit, leirit ja viikkotunnit on julkaistu tänään opiston nettisivuilla. Kesän ohjelmassa on jälleen tarjontaa kaiken ikäisille ja tasoisille oppilaille yli 20 eri lajissa.

Tiiviskursseja aloittelijoille löytyy mm. seuraavista lajeista: klassinen baletti, nyky- ja jazztanssi, moderni afro, itämainen tanssi, showtanssi, flamenco, dancehall reggae, street dance, pilates, jooga sekä yli kymmenen muuta lajia. Jatkokursseja edistyneemmille järjestetään edellisten lajien lisäksi mm. latino groovesta ja lyrical jazzista.

Tiiviskursseja alkaa kesäkuussa ja heinäkuun lopulla. Tutustu koko tarjontaan nettisivuillamme!


Kesän viikkotunnit alkavat jälleen heti kesäkauden alussa ma 1.6.2015. Viikkotunteja järjestetään klassisesta baletista, nykytanssista, jazztanssista sekä flamencosta. Kesällä on lukujärjestyksessä myös alkeet 1 viikkotunteja jazz- ja nykytanssista, joten myös uudet oppilaat ovat tervetulleita tunneille!

Tutustu kesän lukujärjestykseen ja ilmoittaudu! Muistathan että kesällä voit ilmoittautua myös osajaksolle.



Tanssileirejä on tarjolla kesällä sekä kaupungissa että maaseudulla. Kaupungissa järjestetään nyky- ja jazztanssin leiri aikuisille ja teineille 22.–26. kesäkuuta, showtanssin leiri teineille 3.–7. elokuuta sekä Tanssikaruselli päiväleirit 8-11 v. nuorille kesä- ja elokuussa. Kesän maaseutuleirit järjestetään Lapväärtissä ja Sammatissa. Kesä- ja elokuussa järjestettäville Lapväärtin leireille voivat osallistua 10-18 v. nuoret, jotka ovat harrastaneet balettia tai nykytanssia vähintään kaksi vuotta. Sammatin leirille 24.7.–1.8. voivat ilmoittautua vähintään 4-5 v. klassista balettia tanssineet aikuiset ja teinit.


Tervetuloa viettämään kanssamme kesä tanssien!
Kun ilmoittaudut tunneille, tiiviskurssille tai leirille 10.5.2015 mennessä, osallistut vapaavalintaisen tiiviskurssin arvontaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti