torstai 26. helmikuuta 2015

We Love Dance!


Emmi Luoto ja Wilma-Emilia Kuosa


Helsingin tanssiopiston opettajan Wilma-Emilia Kuosan oppilas ja JazzAttack -muodostelman jäsen Emmi Luoto voitti lauantaina 14.2. monikulttuurisen, toista kertaa järjestetyn We Love dance -tanssikilpailun solistien sarjan. Emmi kilpaili ammattitanssijoiden kanssa ja edusti upeasti tanssiopistoa.


Tässä Emmin kokemuksia kilpailumatkasta:

Osallistuin 14.2.2015 We love dance -tanssikilpailuun ja voitin soolollani finaalin. Aivan ihanaa ja olen vieläkin ihmeissäni! Kilpailu oli monikulttuurinen ja se tanssittiin kulttuurikeskus Caisassa. Järjestäjänä toimi Njara Rasolo.

Tanssikilpailun alkukarsinnat pidettiin jo 12.11.2014 ja osallistuin niihin omalla koreografiallani Aina on toivoa. Tanssityylini oli jazzin ja modernin sekoitusta. Esitykseni Aina on toivoa aihe oli synkkä ja sen musiikkina käytin Anna Erikssonin samannimistä kappaletta. Valitsin kappaleen esitykseen, koska kyseinen kappale on minulle tärkeä.  Ihana tanssiopettajani Wilma-Emilia Kuosa kannusti ja tuki minua paljon kyseiseen tapahtumaan. Kiitos Wilma-Emilia!

Karsinnoissa oli monia hyviä tanssijoita ja oli mahtavaa tutustua muihin. Itse en suhtautunut tanssiin kilpailuhenkisesti vaan oli mahtavaa päästä esiintymään ja vielä upeampaa oli, kun sain kuulla päässeeni finaaliin!

Finaalipäivä oli muutaman kuukauden päästä karsinnoista ja muutamat tanssijoista olivat minulle ennestään tuttuja. Fiilis lavan takana oli jännittynyt, mutta kaikkien tanssijoiden yhteishenki oli hyvä. Kaikki kannustivat toisiaan eikä tarvinnut miettiä kilpailua, vaan sai nauttia esiintymisestä ja muiden esityksistä. Kilpailu juonnettiin englanniksi ja tuomareina toimi tanssialan ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Tuomareiden laskiessa pisteitä esiintyjät tanssivat lavalla yhdessä rennossa meiningissä. Oma perheeni, tanssinopettajani Wilma-Emilia sekä ihanat tanssikaverini olivat kannustamassa yleisössä. Kun tuomarit tulivat lavalle ja ilmoittivat tulokset - se oli jännittävä hetki. Yllätyksekseni voittajaksi soololla ilmoitettiin Emmi Luoto. Olin ihmeissäni ja innoissani! Unohdin halata muutamaa tuomariakin, mutta kiitin tietysti heitä jälkeenpäin. Sain ihanaa palautetta ja mahtavan kokemuksen. Tästä on hyvä jatkaa. 

Kiitos kaikille <3
Emmi Luoto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti