torstai 17. heinäkuuta 2014

Val Suarezin nykytanssin jatkokurssi alk. 28.7.

Vierailevan opettajan, Val Suarezin nykytanssin jatkokurssi 14066 järjestetään 28.7.-8.8. Aleksanterin teatterissa. 

Val kutsuu omaa tanssityyliään nimellä “extended dance”, joka yhdistää jazztanssin ja nykytanssin liikekielen ja on saanut vaikutteita myös klassisen baletin tekniikasta. Val pitää tanssijalle tärkeänä monialaisuutta sekä eri tanssilajien ja -tekniikoiden ymmärtämystä.

Val Suarezin nykytanssin jatkokurssi 14066 järjestetään Aleksanterin teatterilla 28.7.–8.8.  

VAL SUAREZ
Val Suarez on meksikolaissyntyinen nykytanssin taitaja, koreografi ja opettaja. Tanssiopintoja Val on suorittanut New Yorkissa ja Teksasissa. New Yorkissa hän on myös opettanut mm. Steps on Broadway -tanssikoulussa, sekä perustanut oman, tunnettujen koreografien teoksia esittävän tanssiryhmän.

Sekä 90-luvun lopulla että 2000-luvun alussa Val kutsuttiin Ruotsiin, missä hän opetti mm. Tukholman balettiakatemiassa ja tanssikorkeakoulussa. Amsterdamissa Val on opettanut teatterikoulussa ja maan useissa tanssiakatemioissa sekä toiminut The Amsterdam Dance Companyn taiteellisena johtajana. 2014 Val palasi Steps on Broadwayn opettajakuntaan ja johtotehtäviin, mutta hän jatkaa edelleen opettamista myös workshopeissa ympäri maailman, mm. Belgiassa, Brasiliassa, Saksassa ja Tanskassa. Opistolla hän on vieraillut opettajana ja koreografina useita kertoja, viimeksi kesällä 2010.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti