keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Alkavia tiiviskursseja kesä-heinäkuussa



Kaipaisitko viihdykettä kesäkuuksi? Kesäkuun puolessavälissä ja kuun lopussa on alkamassa uusia tiiviskursseja niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin tanssijoille!
 


Itämaisen tanssin lyhyet kesäkurssit 16.6.–19.6. (4 päivää) Milena Urmaksen johdolla ovat oivallinen valinta! Tule kokeilemaan alkeiskursseja, pyrähtämään musiikillisella ja tanssillisessa aikamatkalla 1920-luvun uimarannalle tai kietoutumaan itämaisen tanssin ja flamencon kauneimpiin liikkeisiin.

Peruskurssilla opetellaan perustekniikkaa ja Kesäpoika-koreografia vasta-alkajille. Tunneilla tehdään paljon keskivartalon treeniä, perus-liikkeitä ja mukaansatempaava tanssi Mostafa Amarin Habib hayati -kappaleeseen. Ihastut taatusti lajiin! Lajin jatkokurssilla itämainen tanssi ja flamenco kietoutuvat toisiinsa mitä kauneimmalla ja suloisimmalla tavalla. Kurssilla tehdään ihastuttava ja naisellinen tanssi El Lebrijanon Pensamientos -kappaleeseen. Kurssien hinta á 56 €. 


Katja Lundén opettaa kaksi viikkoa kestävän huivin käsittelyyn painottuvan koreografiakurssin flamencotanssijoille 30.6.–4.7. Huivikoreografia kurssi on tarkoitettu vähintään jatko 3 tason flamencotanssijoille (vähintään 5 vuotta treenanneet). Kurssimaksu 102,50 €


Lisää tiiviskursseja eri lajeista starttaa myös 28.7.! Lue lisää nettisivuiltamme.
Ilmoittaudu nyt ja vietä heinäkuu tanssin pyörteissä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti