perjantai 17. tammikuuta 2014

Modernin afron alkeistunti teineille ja aikuisille lauantaisin




Lauantaina 25.1. alkaa uusi modernin afron alkeet 1 tunti aikuisille ja teineille. Tunnit järjestetään Taiteen talolla salissa TAT2 lauantaisin klo 16.15–17.30. Tunnin numero on 14019.

Moderni afro on perinteiseen afrikkalaiseen tanssiin perustuvat tanssilaji, joka on saanut runsaasti vaikutteita nykytanssista. Tunneilla päästään nopeasti vauhdikkaaseen menoon erilaisten etnisten ja modernien rytmien tahdissa!

Marika Kalenius on opettanut modernia afroa pitkään pääkaupunkiseudulla harrastajille ja ammattikoulutuksessa oleville tanssijoille sekä kesäkursseilla eri puolella Suomea. Helsingin tanssiopistossa hän on toiminut päätoimisena opettajana vuodesta 1999. Hän on saanut tanssikoulutuksensa Suomessa ja täydentänyt sitä opintomatkoilla New Yorkiin. Tanssijana Marika on aikaisemmin toiminut mm. tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja tanssiteatteri Rollossa. Marika on myös aktiivinen ja tunnustusta saanut koreografi, jonka tinkimättömän työskentelyn tuloksia olemme saaneet ihailla opiston näytöksissä.

Tule ihastumaan tähän rytmikkääseen lajiin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti