keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Machina Flamenco 2.10. Savoy Teatterissa




Katja Lundén Companyn Machina Flamenco on mainetta niittänyt ja Pakko tanssia -finaalistakin tuttu flamencokone, joka ei pysähdy! Se perustuu flamencon suuren uudistajan Enrique Morenten ja suomalaisen Cleaning Womenin musiikkiin. Teoksessa kone käy kuumana kun moderni ja perinteinen flamenco ajavat toisiaan takaa!

Helsingin tanssiopistossa flamencoa opettava Katja on Pohjoismaiden eturivin flamencotanssija-koreografi, joka on tehnyt useita rajoja rikkovia tanssiteoksia. Hän on työskennellyt lukuisien suomalaisten eturivin muusikoiden ja näyttelijöiden kanssa eri produktioissa. Katjan viimeisin yhteistyö on kansainvälisesti kiitetty flamenco-trilogia, jonka koreografiasta vastaavat espanjaiset huippukoreografit Rafaela Carrasco ja Manuel Liñan. Lundén on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hän on tutkinut flamencon filosofiaa mm. pro gradu -työssään. Hän on luonut kansainvälistä uraa esiintyen eri ammattilaiskokoonpanoissa mm. Espanjassa, Monacossa, Ruotsissa, Koreassa ja Afrikassa.


Machina Flamenco keskiviikkona 2.10. klo 19.00, Savoy Teatterissa

Ohjaus ja koreografia: Katja Lundén
Tanssijat: Nea Granlund, Mari Isopahkala, Laura Lahe, Katja Lundén, Elina Nissinen, Paula Puranen, Eveliina Salminen, Annika Tahkokallio, Laura Valtonen, Laura Viding
Tuotanto: Katja Lundén Company

 
5-19 hlö ryhmille liput 25€/lippu
20 hlö ryhmille liput 20€/lippu
30 hlö ryhmille liput 15€/lippu
Ryhmäilmoittautumiset sähköpostilla: katjalundencompany@gmail.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti