torstai 19. syyskuuta 2013

Esittelyssä: Mia Ihaksi



Miia Ihaksi opiskelee viimeistä vuottaan Oulun seudun ammattikorkeakoulussa, josta hän valmistuu tanssinopettajaksi keväällä 2014. Tätä ennen hän on opiskellut tanssia mm. Västra Nylands folkhögskolanissa Karjaalla sekä Lahden Hot Club tanssikoulun kehitysryhmässä. Syksyn 2013 hän on päättöharjoittelussa Helsingin tanssiopistossa. Miialla on kokemusta monista tanssilajeista ja hän on treenannut päämäärätietoisesti eri tyylejä katulajeista klassiseen balettiin. Tällä hetkellä hän mieltää päälajeikseen show- ja nykytanssin.

Vuodesta 2011 lähtien Miia on kuulunut Tanssikollektiivi B -ryhmään, joka voitti Performing Arts kisojen pienryhmien Suomen mestaruuden 2011.  Vuonna 2012 ryhmä sai FDO:n tanssingaalassa toistaiseksi suurimman koskaan jaetun stipendin ja Performing Arts kisoissa 2013 saavutettiin hopeaa.

Miia opettaa vuodenvaihteessa kahdella kurssilla; lyyrisen jazzin sekä showtanssin tiiviskursseilla 27.12.2013–4.1.2014. Lisätiedot tiiviskursseista löytyvät nettisivuiltamme.

Lisäksi muutamat tanssiopiston nuorten ja teinien ryhmät saavat nyky-, jazz- sekä showtanssin lisäkoulutusta syyskuun alusta joulukuuhun asti Miian johdolla. Näiltä kaikilta ryhmiltä on tulossa esitys tanssiopiston perinteisiin joulunäytöksiin joulukuussa 2013.

Tanssinopettajana Miia haluaa ensisijaisesti rohkaista oppilaitaan heittäytymään ja ylittämään itsensä. Hän painottaa tunneilla tanssillisuutta koreografioiden lisäksi myös tekniikkaharjoituksissa. Paljon kiinnitetään huomiota myös oppilaideni ilmaisuun ja henkilökohtaisen tanssijapersoonan löytämiseen. Miian tunneilla on rento ja avoin tunnelma, vaikka siellä treenaankin aina täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti