torstai 17. tammikuuta 2013

Uusia baletin alkeistunteja aikuisille



Tällä viikolla ja ensi viikolla starttaavat kokonaan uudet klassisen baletin tunnit aikuisille ja teineille alk. 12 v. Tunteja on tutuissa studioissa Kasarmintorilla, Sörnäisissä ja Taiteen talossa sekä uudessa toimipisteessämme Töölössä.

Klassisen baletin uudet alkeistunnit aikuisille alkavat seuraavasti:
Keskiviikkoisin klo 20.00 > Vilhonvuorenkatu 11, Sörnäinen. Tuntinumero 13011 (alk. 23.1.)
Torstaisin klo 17:45 > Olympiastadionin balettisali, Töölö. Tuntinumero 13037 (alk. 17.1.)
Perjantaisin klo 18:15 > Vilhonvuorenkatu 11, Sörnäinen. Tuntinumero 13015 (alk. 18.1.)
Lauantaisin klo 13:45 > Taiteen talo, Kaikukatu 4, Kallio. Tuntinumero 13032 (alk. 26.1.)

Baletin uusi jatko 2-3 ryhmä aloittaa:
Perjantaisin klo 9:30 > Kasarmintorin studiot. Tuntinumero 13041 (alk. 18.1.)

Vilhonvuoren studioilla opettaa Shirin Nazimov, joka kutsuu oppilaansa hyppäämään rohkeasti ja uteliaasti tanssin äärettömien mahdollisuuksien pyörteisiin. Shirin on valmistunut ammattitanssijaksi Berliinin valtiollisesta balettikoulusta, jonka jälkeen hän sai kiinnityksen ammattitanssijaksi Berliinin Valtionoopperaan. Tanssinopettajaksi hän on valmistunut Turun Ammattikorkeakoulusta 2011.

Uudessa toimipisteessämme Olympiastadionin balettisalilla opettaa Emma Monto. Hän on opettanut Helsingin tanssiopistolla klassista balettia, karakteritanssia ja lattiatankoa. Emma aloitti balettiopinnot jo 6-vuotiaana ja tanssiopettajan tutkinnon hän on suorittanut 1994 pääaineenaan klassinen baletti.  Emma kertoo pyrkivänsä suhtautumaan opettamiseen avoimella mielellä ja säilyttämään tanssin ilon.

Taiteen talon alkeistunnilla ja Kasarmintorin jatko 2-3 tunnille opettajana toimii Jane Spackman. Hän on opettanut tanssiopistolla jo vuodesta 1991. Jane on tehnyt merkittävää työtä ennen kaikkea aikuisopiskelijoiden parissa. Hänen joustava ja joviaali suhtautumisensa heihin on ihailtavaa. Eipä ihme, että monista hänen oppilaistaan on tullut vannoutuneita baletin ystäviä myös treenaussalin ulkopuolella.

Uusia aikuisten ja teinien alk. 12 v. alkeistunteja alkaa tammikuussa myös seuraavista lajeista: Flamenco, Nykytanssi/ moderni, Nykytanssi/jazz, Steppi, House, Street dance ja Dance hall reggae.

Lue tarkemmat tiedot tunneista ja ilmoittaudu nettisivuiltamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti