perjantai 27. huhtikuuta 2012

Viime viikonlopun tunnelmia

Viime viikonloppuna tanssittiin jälleen Stoassa kevään erikoiskoulutusnäytöksen merkeissä. Sali oli täysi ja näytös sai hyvän vastaanoton ja paljon kiitosta yleisöltä. 
 Venäläinen tanssi, kuva viime Joulunäytöksistä: Johanna Tarvainen

Näytöksen ohjelmisto oli valtaosin uutta. Opisto oli tammikuussa mukana valtakunnallisessa balettikilpailussa. Siellä sujui mukavasti, numeromme palkittiin kaikissa sarjoissa, joihin osallistuimme. Vanhasta repertuaarista olivat tässä kevään näytöksessä mukana vielä balettikilpailussa palkituista ryhmänumeroista Hyrrien Polkka ja Tuikkujen Venäläinen tanssi. 
 Ihanat tanssileikkiläiset (kuva: Jukka Salmikannas)
 Silmujen kenraaliharkkaa (kuva: Jukka Salmikannas)
Myös Tuikkuluokan Napoli uusittiin syksyltä, koska se oli luokalle niin suuritöinen numero. Ihastuttavat Silmut olivat näyttämöllä toista kertaa, tällä kertaa koko luokka reippassa ja värikkässä Sadetanssissa. Lisäksi esityksissä nähtiin mm. oppilaiden itsensä tekemiä numeroita: 12v. Hyrrien Sampon ”Balettirobotti”, Tuula Turusen lopputyö ”Olen ajatellut joskus…” sekä ylimmän ek-luokan yhdessä tekemä näytöksen päätösnumero På Tokio. Ylimmän luokan oppilas Roosa Näveri esitti näytöksissä myös Helsingin kansainväliseen balettikilpailuun tulevia numeroitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti