torstai 12. huhtikuuta 2012

Kevätnäytökset 2012!

Pian on taas yksi toimivuosi paketissa ja on aika kevätnäytösten. Varmastikin monella tunnilla jo harjoitellaan ahkerasti esitystä varten. Kevätnäytökset pidetään jälleen tuttuun tapaan Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun, eli tuttavallisemmin SYKin tiloissa (Isonnevankatu 8, Etelä-Haaga). Alla lueteltuna kevään näytöspäivät ja ajat:

KEVÄTJUHLANÄYTÖKSET:
Toukokuussa, viikoilla 20 ja 21.

SU 20.5. klo 13 ja klo 17
PE 25.5. klo 18:30
LA 26.5. klo 14 ja klo 17:30
SU 27.5. Klo 13 ja klo 17

Muistathan, että nettisivujemme Oppilasnäytökset sivulta- löytyy kaikki näytöksiin liittyvä tarpeellinen tieto.

Kunkin ryhmän opettaja tiedottaa ryhmälleen näytöspäivän ja ajan. Opettajaltasi saat myös ostettua lippuja näytökseen. Lippujen hinnat ovat 10€ aikuinen ja 7€ lapset, alle 12v. Muistutamme, ettemme lunasta maksettuja lippuja takaisin, ellei näytös peruunnu tanssiopiston toimesta.




 

Koska minulle on aina vaikeaa päättää mikä kuva olisi näytösjulisteeseen paras monesta hyvästä vaihtoehdosta- heitänkin pallon tänä keväänä teille, ihanaiset tanssijat.
Laitoimme pystyyn pienoisen arvonnan, johon voit osallistua Facebook sivuillamme!
Sivuiltamme löytyvässä "SYK Kevätnäytökset 2012 Julistearvonta" -albumissa, voit tykätä itsesi mielestä parhaasta kevätnäytösten julistevaihtoehdosta. Eniten tykätystä vaihtoehdosta tehdään näytösjuliste ja sen tykkääjien kesken arvotaan 4 kpl lippuja vapaavalintaiseen kevätnäytökseen. Likettää voit Fb-sivuillamme Pe 20.4.2012 asti. Onnea arvontaan!

-Johanna/hto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti