maanantai 29. elokuuta 2011

Taiteiden yön tunnelmia...

Taiteiden yö on nyt takanapäin ja mikä yleisömenestys ilta olikaan! Upeaa nähdä että tanssi kiinnostaa näin monia ja illan runsaasta tarjonnasta huolimatta niin suuri määrä ihmisiä oli saapunut myös tanssiopiston esityksiä ja Tärähtäneiden ämmien näyttelyavajaisia katsomaan. Perjantaille saattui vielä viimeiset kesän lämpöiset säät, ja galleriatilassa oli todella kuuma tunnelma. Ihmisiä oli saapunut paikalle niin paljon, etteivät kaikki mahtuneet sisätiloihin. Osa katsojista olikin pakkautunut kadulle ikkunoiden taakse seuraamaan illan esityksiä.
 Galleriatilassa oli tunkua..
 Kuva-arvoitus: etsi tanssija!
 Tanssiteatteriryhmän esitys paperilla toimi Galleriaympäristössä loistavasti!
Tanssiteatterilaisten esityksessä riitti vauhtia ja tunnelmaa

Illassa esiintyivät tanssiopiston oppilaat baletti- ja nykytanssisooloillaan sekä opiston tanssiteatteriryhmä. Toivon, että jatkossakin pääsemme järjestämään vastaavia tapahtumia, myös tanssitaide kuuluu kaikille. Suurkiitokset vielä Kuvataideakatemialle ja tärähtäneille ämmille tiloista. ja käykäähän kaikki katsomassa FAFA-galleriassa näyttely "Funny Games". http://www.tarahtaneet.net 

Taiteiden yönä erikoiskoulutusluokkien oppilaat ilahduttivat esityksillään myös Töölön palvelukeskuksen asukkeja. Palvelukeskuksessa oli yhteensä 26 10-15 vuotiasta tanssijaa esiintymässä. Opiston esityksessä nähtiin mm. balettia, steppiä ja karakteritanssia. Yleisö nautti esityksistä ja toivoi opistomme ilahduttavan tanssiesityksillään myös tulevaisuudessa palvelukeskuksen väkeä.
mm. nämä riemukkaat Pingviinit esiintyivät Töölössä perjantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti