maanantai 18. tammikuuta 2016

OHJEITA UUSILLE OPPILAILLETunnille ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa 5.6.2016 saakka sen jälkeen, kun ilmoittautumislomake on lähetetty.

Täytä huolellisesti ilmoittautumislomakkeessa vaaditut kohdat ja tutustu koulutussääntöihin ennen lomakkeen lähettämistä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta emme lähetä erillistä vahvistusta. Mikäli tunti on täynnä, otamme sinuun yhteyttä. Voit osallistua tunnille siitä päivästä lähtien kun olet ilmoittautunut.

Lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeessa annettuun osoitteeseen.

Ensimmäiselle tunnille meneminen
Tarkista opiston nettisivuilta tuntisi aika ja toimipaikka. Koulutoimipisteissä esim. talvilomaviikkolla tunnit voidaan pitää korvaavassa tilassa.

Varaa ensimmäisellä kertaa aikaa siihen, että löydät toimipisteen ja perillä pukuhuoneen ja oikean studioin. KAMP, TAT ja VIL studioistamme on ovikoodi, tarkista koodi kausiesitteestämme tai ota yhteyttä oppilastoimistoon.

Tarkista Tanssietiketti ja varusteet -sivulta lajisi puku- ja varustesuositukset. Lisäohjeita varusteista voit kysy opettajalta ensimmäisellä tunnilla.

Yksittäistunnille osallistuminen
Jos haluat mennä kokeilemaan jotain lajia ilman sitoutumista, älä täytä ilmoittautumislomaketta, vaan osallistu tunnilleyksittäistuntimaksulla. Suorita maksu etukäteen nettipankissa ja anna (tai näytä mobiililaitteesta) kuitti maksusta opettajalle. Huomio kuitenkin että ainoastaan sitova ilmoittautuminen varaa paikan tunnilta.

Poissaolot ja tuntien hyvittäminen
Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa oppilastoimistolle tai opettajalle.  Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, käytä hyväksesi tilapäisten tuntipoissaolojen hyvitysoikeus, joka on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon. Hyvitystunnille mennessäsi täytä hyvitystuntilipuke, ja anna se opettajalle.

Tuntien vaihtaminen
Voit vaihtaa tuntisi johonkin toiseen tuntiin lukuvuoden aikana. Tunnin vaihto astuu voimaan jaksojen alusta, mutta voit osallistua uudelle tunnillesi käyttämällä tuntien hyvitysoikeutta siihen saakka.

Tuntien peruuttaminen
Jos haluat peruuttaatuntisi tai osan tunneista, tee se aina viimeistään 14 päivää ennen peruttavan jakson alkua. Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisena oppilastoimistolle, joko sähköisellä peruutuslomakkeella, sähköpostilla tai kirjeellä. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Hyvää alkanutta kevätkautta 2016 kaikille. Tavataan tunneilla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti