tiistai 29. joulukuuta 2015

Kiitokset Jessica Ikoselle TET-harjoittelusta toimistollamme!


15-vuotias Jessica oli TET-harjoittelussa Helsingin tanssiopistossa kaksi viikkoa ennen joulua. Kiitokset Jessicalle työpanoksesta! 

Näin hän kertoo itse harjoittelustaan:

”Olen ollut nyt viimeiset kaksi viikkoa työharjoittelussa Helsingin tanssiopistolla. Olen työskennellyt toimistolla, pukuvarastolla ja käynyt mm. viemässä läsnäololistoja studioille. Näiden lisäksi olen päässyt myös itse pitämään tanssitunteja. Tanssituntien pitäminen on ollut todella outoa, kun ei ole voinut itse tehdä, vaan on seurannut vierestä. Suunnittelin sarjoja apulaisrehtori Marjut Jaatisen nykytanssitunneille ja Wilma Mehtonen-Laihon baletti- ja showtanssitunneille. Itse harrastan balettia, showtanssia ja nykytanssia, joten sarjojen keksiminen ei tuottanut suurta ongelmaa. Sen sijaan etsin musiikkeja todella pitkään, mutta onneksi nekin lopulta löytyivät.

Työharjoittelun aikana olen käynyt hakemassa ja viemässä erilaisia asioita ympäri Helsinkiä. Aikaisemmin en osannut oikein liikkua Helsingissä, mutta sekin taito on kehittynyt näiden kahden viikon aikana. Erityisesti muistan sen, kun minun piti lähteä Huopalahteen hakemaan avaimia ja olin aluksi ihan eksyksissä, enkä tiennyt yhtään missä olin. Onneksi kaikki sujui kuitenkin hyvin, ja sain avaimet ja lisäksi löysin vielä takaisinkin.

Toimistotyöt eivät ole tuntuneet tylsiltä. Olen itse järjestelmällinen ihminen, joten se on auttanut niissä tehtävissä, missä minun on pitänyt järjestellä tavaroita. Ovisummeriin vastaaminen oli aluksi hankalaa, mutta sen oppi nopeasti.

Olin pukuvarastolla purkamassa tavaroita näytösviikonlopun jälkeen. Purkamista oli paljon, mutta saimme silti purettua kaiken yhden päivän aikana. Töitä tehdessä pystyi myös ihastelemaan kauniita pukuja.

Nämä kaksi viikkoa ovat opettaneet monia asioita. Olen Helsingissä liikkumisen lisäksi oppinut sosiaalisia taitoja. Työporukka on ollut todella mukava, ja työskentely on tuntunut kivalta hyvässä työympäristössä. ”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti