lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kesän 2015 uutuutena Rap-työpaja




Kesän 2015 uutuutena järjestetään kaksi viikkoa kestävä Rap-työpaja 13–15-vuotiaille nuorille ja teineille. Työpaja järjestetään 27.7.–6.8. aina maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15.30–17.00 Kampin studioilla. Kurssin hinta on 81 €.

Kurssilla opetellaan sekä kirjoittamaan rap-lyriikoita että räppäämään itse kirjoitettuja ja toisten kirjoittamia riimejä. Kurssilla edetään erilaisten luovien sanaharjoitusten ja verbaalisten pelien kautta oman tekstin tuottamiseen. Jokainen osallistuja kirjoittaa valitsemastaan aiheesta lopulta oman rap-kappaleen tai säkeistön yhteiseen kappaleeseen.


Rauhatädin Rap-työpajassa tutustutaan räpin tekniikkaan ja oman äänen tuottamiseen ja käyttöön. HannaYli-tepsa eli Rauhatäti on rap-artisti, joka on esiintynyt Suomen rap-lavoilla jo vuodesta 2007. Hän on keskittynyt keikkailuun niin rap- kuin spoken word -esiintyjänä, mutta on tuttu vieras myös erilaisissa runotapahtumissa. Rauhatäti on saavuttanut stabiilin aseman suomalaisen hiphopin genressä ja työstää paraikaa toista albumiaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti