torstai 19. tammikuuta 2012

Kilpailuja, katselmuksia, karsintoja...

Kun olen vasta pikkuhiljaa pääsemässä kiinni normaaliin tanssituntitahtiini leppoisan vuodenvaihteen jälkeen, on alkuvuosi osalle erikoiskoulutusluokkalaisia täynnä tohinaa. Tulossa on kisoja, karsintoja, katselmuksia ja gaaloja. Kurkkaa kaikki lähiviikkojen tapahtumat ja lähde mukaan nauttimaan tanssielämyksistä ja kannustamaan tanssiopiston tytöt huippusuorituksiin! Ohessa pikainen päivitys siitä, mitä lähiaikoina luvassa:

La 28.1. – Su 29.1. Valtakunnallinen balettikilpailu Espoossa, tanssiopistolta lähdössä mukaan 5 solistia ja 3 luokkaa 4:llä ryhmänumerolla. Tsekkaa lisätiedot kilpailusta täältä: http://www.balettikilpailu.fi/ Lähde paikalle seuraamaan kisaa ja kannustamaan tanssiopiston tytöt huippusuorituksiin, liput Lippupisteestä.

Pe 3.2.- Su 5.2. Kajaanin uusien koreografioitten katselmus. Mukaan lähdössä tanssiopiston rehtorin, Leila Sillantakan kanssa Ylin luokka ja Hyrrät. Kurkkaa lisätiedot Kajaanin tapahtumasta täältä!

 
La 11.2. Alminsalissa koetaan 11.2. jännitystä ja toinen toistaan taidokkaampia tanssiesityksiä, kun noin 30 tanssijaa karsii paikoista kevään ja kesän balettikilpailuihin. Karsinnoissa menestyvät tanssijat pääsevät Falunissa järjestettävään pohjoismaiseen tanssikilpailuun (9. - 10.3.) ja Helsingin kansainväliseen balettikilpailuun (29.5. - 7.6.)
Tanssiopiston ek-luokilta mukana 2 tanssijaa. Tsekkaa tapahtuman tiedot tästä!

Su 12.2. Pro Dancen gaala Aleksanterin teatterissa. Tanssiopistolta mukana kaksi ek-luokkaa, Ylin ja Hyrrät. Tapahtumasta lisää täällä. Liput: lippu.fi

Päivitämme myöhemmin blogiin tapahtumien tunnelmia, stay tuned!
-J
Kaikki fotot SYK2011 Joulunäytöksistä, Johanna Tarvainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti