perjantai 26. syyskuuta 2014

Breikkiä, street dancea, housea… katutanssilajit haastavat sinut!



Olitpa sitten nuori, teini, aikuinen täti-ihminen, aloittelija tanssin maailmassa, showtanssin tai vaikkapa baletin jatko-opiskelija; katutanssilajit voivat tarjota sinulle jotain ihan uutta. Kaikki katulajit soveltuvat niin miehille kuin naisillekin kuntotasosta riippumatta!


Nuorison breakdance tunneilla Kasarmitorilla harjoitellaan aluksi breikin eri osa-alueita kuten toprock, freezet ja power movet. Jatkotasolla perehdytään enemmän breikin tanssillisempaan puoleen, harjoitellaan vaativampia liikkeitä sekä kehitellään omaa bboy tyyliä. Ilmoittaudu nyt!

  • Alkaen 9-vuotiaiden alkeisryhmä tanssii perjantaisin klo 17.15
  • 9-13 v. jatko1 ryhmän tunti on perjantaisin klo 18.15
  • 11-13 v. jatko2 ryhmän tunti on lauantaisin klo 13.45
  •  Aikuiset ja teinit breikkaavat alkeistunnilla lauantaisin klo 14.15.


Street dancen tunneilla sekoitetaan katutanssin ja hip hopin eri tyylejä, mm. funk-lajeja ja lyrical hip hop -tyylejä. Tekniikan ja sarjojen lisäksi näillä energisillä tunneilla on tietysti myös äärimmäistä tanssin iloa! 

9-13 v. nuortenalkeet 1 tunnit tanssitaan maanantaisin Munkkivuoressa ja lauantaisin Kasarmitorin studioilla. Molempiin ryhmiin otetaan vielä uusia oppilaita. Alkeet 2 tunteja, jo vähän katulajeihin tutustuneille 10-14-vuotiaille, on maanantaisin ja lauantaisin keskustassa, Munkkivuoressa, Vantaalla. Jatkotason tunti 11-15-vuotiaille tanssitaan keskiviikkoisin.
Aikuisille ja teineille on runsaasti street dancen tuntivaihtoehtoja. Alkeet 1 tunteja on maanantaisin (täynnä), keskiviikkoisin ja torstaisin mm. Sörnäisessä, Töölössä ja ydinkeskustassa.  Tutustu kaikkiin tunteihin nettisivullamme.


Edellisiä street- ja breikki-ryhmiä nuoremmat lapset voivat tutustua katutanssilajien liikekieleen poikien tempputanssitunneilla, joissa tanssitaan, temppuillaan ja leikitään välillä breikkaajaa. 4-5-vuotiaiden ja 6-7-vuotiaiden tunnit tanssitaan lauantaisin Kasarmitorin studioilla. Lue lisää!


Housen alkeet1 tunnit teineille ja aikuisille järjestetään keskiviikkoisin klo 17.00 Sörnäisessä ja torstaisin klo 19.00 Aleksanterin teatterissa.  Tällä hetkellä tilaa on keskiviikon alkeisryhmässä. Jatkotason house-tunteja on tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 
House tanssille ominaista on nopea askellustekniikka, johon yhdistyy sulava vartalon käyttö. Tanssi on fuusioitunut ja ottanut vaikutteita mm. afrosta, stepistä, salsasta, capoeirasta ja hip hopista.


Heitä nyt ennakkokäsitykset katulajeista romukoppaan, ja tule itse tai ilmoita lapsesi tunneille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti